Tema: Crysis
View Single Post
Staro 12.12.2007., 00:46   #967
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
i slijedi....ne jedan nego dva nastavka

@Neo-ST
ne vjerujem nikome dok ne vidim svojim ocima, i crysis je pred novinarima tjeran na navodnim kantama sa 8800gtx sli pa se trzaj opravdavao alfom ali kao na kraju ce jedna to tjerati super bla bla......
osim sto ono posve sigurno nije bila kanta s 8800 unutra nego neka radna stanica iza koja je sve to vrtjela

i tesko je ne primjetiti da igra izgleda daleko losije nego sto smo gledali na screenovima ovih zadnjih par godina (a ne bude zabune pricam o grafici na "ultra") dakle ocito je bilo rezanja jer to nisu mogli natjerati da radi na nicemu. taj izrezani dio cemo vidjeti vjerovatno kao neki addon poput onog patcha za farcry kad tehnologija to dopusti. zasrali su nesto sto ocito nisu planirali i da, ne moze se reci da je nesto super optimizirano. pobogu, zar bi sa svojom konfom to mogao i pricati? pa igru prelazim na low-mid detaljima, sve mid zna stekati u kriticnim situacijama (15fps kad je frka meni je premalo, po komentarima nekih ocito ima i ljudi kojima je to super ). poanta je bila samo da se ne moze usporedjivati s cod4 koji uopce nije neki vrhunac optimiziranosti, taj epitet je pomalo nezasluzeno dobio samo zbog toga jer je izasao u istom tjednu kao i crysis pa su ljudi razocarani jer crysis mogu igrati samo na low presretni prihvatili cod4 na high. nebitno sto su te dvije igre graficki tesko usporedive. meni je cod recimo ok ali previse vizualno dosadan. znam, zvuci glupo ali nemam bolje rijeci za to opisati

a njegov "high" je ispod razine crysisovog "low".

btw, da se odmah izjadam, mozda mi bude lakse - jednu stvar crysisu nikako ne mogu oprostiti - preocajna fizika i stalno iritirajuce poskakivanje objekata za koje prejadni engine nikako ne moze izracunati gdje bi se trebali zaustaviti. jedina stvar koju drzim na high i svejedno, pomoci nema. evo i sada u drugom prelasku nista me nije nazivciralo kao to, pogotovo kad helikopter srusis i onda poskakuje i poskakuje i poskakuje....
greg SE je offline   Reply With Quote