evo ja ga iz dosade prelazim po drugi put i igra je tako bezobrazno lagana (delta tezina) sada kada sve covjek zna napamet. uvijek su vise-manje na istom mjestu, vecina patrola je uzasno skriptirana i krece tek kada im se priblizis tako da pojacanja koja su me prije znala iznenaditi pa sam se nalazio u guzvi od 20ak neprijatelja odjednom sada rjesim prije nego se uopce priblize jednim metkom u spremik kamiona.....
i da, opet mi je ocajno kad se dodje do aliena, taj dio stvarno kvari inace poprilicno dobru igru. dakle replay value nula bodova
sto se tice ovih komentara "crysis je neoptimiziran u usporedbi s cod4" - da se u mape cod-a ubaci toliko detalja trzao bi nemilosrdno. na istoj su oni razini. sto se tice dogovora proizvodjaca chipova i game developera vidio neki dan clanak gdje celnici nvidie napadaju developere zbog prezahtjevnih PC naslova. valjda ih pati sto ne mogu proizvesti dovoljno brzo dovoljno jaki hardware po cijeni koju bi itko normalan platio pa ih sad prpa da nece gaming nestati s PCa i preci na konzole gdje i nema tako velike zarade. doslo iz guzice u glavu rekao bih. srecom pa je sony zasrao PS3 inace bi se to vec desilo...a ne planiram misa zamjeniti nekim sugavim kontrolerom