Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 05.03.2004., 12:15   #1052
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking netko....

Citiraj:
Originally posted by RAK
I ovog je netko htio primit u službeno članstvo Žderonja?

Ja se odričem, u tom služaju, člana Izvršnog odbora i predsjednika Viječa za imenovanja.
fala ti bogek ,kaj mi ti nisi zena..po tebi kakvo si zlopamtilo,ja bi bil vec upokojen!!!

ma dobro,pa svi mi imamo pravo male Skviknuti,jel nije normalno da nas hram,nase tijelo,sve to podnese (pilo,zderilo,etc.)bez posljedica!

sad Amdejac,prije toga Jeltz,prije njega Io,tja...takva i je gorka sudba nas ZDERONJA!!!!

nakon dana,mjeseci gusta i uzivancija..dojde vrieme kad se racuni moraju poloziti.......eeee,onda smo ga najebusili,braco.....

al znate i sami,malo ko o tome misli,dok mu smrtna vura ne pocne bim-bam-bom!!

se secate onog Amdejcevog:i onda oko 0200 sam si vu fritezu hitil trifrtalj kile rebric da se najdu uz dve kile pomfria,par hlaaadnih pifa i uzivaj!!!??? eee,pak sad vuziva ,sirocek...na prezganoj juhici,rizi na vodi,dvopeku,tropeku i ostalim narodnim "oblizekima" za takve slucajeve...

morem same reci jedno::Amdejc,naj se nis sekirati,stisni zube i junacki pojec onu porciju rize na vodi..!!!!! :burn: :burn:

ja bum mislil na tebe,dok bum krmice oglabal i Zagrebacki vu subotu trusil vu "2 potoka"!!!!

eve ti prave kolegijalnosti,kaj ni tak!!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote