View Single Post
Staro 11.12.2007., 11:38   #4
stef
Premium
Moj komp

stef's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Zmalamuth Pregled postova
Ako je PCekspert team zainteresiran za neko testiranje koje nebi uljučivalo skidanje coolera i slično što rezultira gubljenjem garancije, vrlo rado ču dati grafiku na testiranje, jer znam da ima jako puno zainteresiranih za rezulate, a mene 3Dčmark i slični generički baš i ne intersiraju. Važnija mi je brzina rendera i broj FPS u COH,WH40k ili COD4. Za vikend me nema, a sa rendanjem sam gotov u četvrtak ujutro. Pa je grafika slobodna nakon toga.
Pa ako je PCekspert team zainteresiran neka se javi na PM.

I mene ovo interesira, ko da su zaspali zadnjih pola godine ... recenziraju tamo neke eksterne hardove, torbe, Foxconn ploče i šta već ne. Sve u svemu 0 bodova što se tiče aktualnog hardvera.

Citiraj:
Autor Matta Pregled postova
1750 kuna, to se opasno priblizava cijenom ka 8800GT koja je ipak malo brza, jelda (na stranu kemijanja sa driverima) ? Odakle tako veliki raspon cijene ove i Club3D iz HG Spota ?
Možda zato jer Club3D iz Nizozemske pa je iz nekog razloga jeftinije dolifrat iz EU nego iz Taiwana, Kine, Hong-Konga isl.. Ipak EU štiti i subvencionira svoju proizvodnju na sve moguće načine.

Zadnje izmijenjeno od: stef. 11.12.2007. u 11:58.
stef je offline   Reply With Quote