Citiraj:
Autor 1v@n
Nije teško gađat, meni su trebale 2 granate dok skužim kak ide. Last stand je itekako koristan u hardcoreu. Ne treba ti 20 metaka dok skineš nekog nego samo 2-3. Ja redovito skidam najmanje trojicu s last standom na hardcore ako su mape pune.
|
Nisam rekao da je potpuno beskoristan nego skoro jer kad te/ih prorešetam vidim da pokušavaju potegnut last stand a ja ja još derem sve dok ne prestane mrdat i nikad mi ne vrate.

Jedino su fore sa bombama jer nema indikatora i pogotovo kad je FF on - igrao sam na DB-u (samo sabotage) sa FF off pa sam našao novi server di se izmjenjuju sab, hq, dom i sd ali je FF on pa moraš pazit sve u šesnajst - prvo sam klao svoje dok se nisam malo naviknuo paziti - mislim nisam ja bio jedini - cijelo vrijeme ljudi pišu sorry jedan drugome

Makar ne volim FF on na publicu taj server mi je došao kao osvježenje baš zbog dodatne pažnje koja se mora uložiti u igru....
Citiraj:
Autor Renesis
stvar je da ima takvih mac, svima smeta taj GL ko da je ko zna šta. "To nije realno", ili meni najdraže "Toga nema na CB-u", ma boli me kifla za sve to... ja cu i dalje rokat sa GL-om... zasto možda ubiti jednoga, ako mogu sigurno ubiti barem dvojicu  na onoj mapi sa kipom u sredini kada se prolazi sa svake strane kroz prolaze... ako se spawnama najbliže prolazu, i ako ovi rushaju kroz prolaz, najmanje 3 moraju past 
|
Kaj se mene tiče deri sa čime hočeš

bitno da se igra....

A kaj se tiče komentatora sjeti se da hormoni luduju dok si u tim godinama

Inače kaj se tiče realnosti - sve sami bivši ratnici iz RL pa se kuže u te stvari

PC igre (a i ostale) su poznate po realnosti...........