View Single Post
Staro 10.12.2007., 23:17   #1502
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
Meni je najjače kada se jave pG playeri kojima smetaju grenade launcheri nema većeg gušta nego u slijedećoj partiji ga dignut u zrak sa jednim
Ne znam kak se zove ona mapa sa skladištima ali ja zakempo na a plantu ispod perona kod prolaza u podzemlje i skinuo trojicu ali zadnjeg sam malo fulavao sa desertom a neki balo napiše kak je ovaj došao do ranka 49....prvo nikada ne igram kao da mi se o životu radi a drugo rankove skupljam na meni zanimljivim sabotage, hq i domination - s&d mi je uvijek zadnji gametype i nikad ga ne igram sa guštom nego za zeku...
Možda bi mi bio zanimljiviji da se ubaci u hardcore mod (super stvar) bez gay crossaira i gdje su veči recoili i pogoci jači...
U hardcore modu je teško gađat sa granade luncherom jer nema crossaira - moraš nagađat gdje će letit.... a last stand je skoro beskoristan.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote