View Single Post
Staro 10.12.2007., 21:48   #1
Yaxyo
Dok je nama nas :)
Moj komp

Yaxyo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Račun (banka)

Htio bih si otvoriti nekakav bankovni račun no nemam nikakvog znanja o tome. Ono što me zanima je moguća uplata sa x računa na taj moj te obrnuta radnja. Ne trebaju mi kartice i sl. Znači recimo kod kupovina/prodaja raznih da su moguće uplate/isplate.
Ono što bi još bilo sjajno je da mogu uplaćivati na paypal, odnosno zanimaju me rapidshare accounti. Uplatim, oni meni pošalju user/password i riješena stvar. Ne znam kakvo je danas stanje sa tim. Znam da se prije nije moglo isplatiti(?!?). Meni bi trebale obadvije opcije - isplata i uplata.
Ono što bi također bilo bitno, ukoliko je moguće, da mogu primati novce sa Google Adsense na taj račun. Baš malo gledam i ne mogu pronaći informaciju da li uplaćuju na bankovne račune no bilo bi mnogo jednostavnije od čekova.

Zanima me da li je potrebno mjesečno uplaćivati novce na račun da bi opstao, kakve su kamate, porezi i sl. pa ako nekome tko se razumije nije problem objasniti malo te preporučiti neku banku. Povući koju usporedbicu, paralelu i sl. Možda kakvu caku. Volio bih da je omogućeno internet bankarstvo da ne moram u banku svaki put.

Još sam, oko pola godine, maloljetan pa ne bi bilo loše da mogu na svoje ime otvoriti račun no u suprotnom ću na jednog od roditelja.

Unaprijed zahvaljujem svima na odgovorima.

Lijep pozdrav

Yaxyo je offline   Reply With Quote