Pozdrav!
Evo baš kada sam pomislio kako sam našao stabilnu frekvenciju procesora i memorije opet problemi :-( . Naime kada je proc klokan radi na 3.2GHz na defaultnom naponu, NB je na 1.4v, a memorija na 800, 4-4-4-12, 2.1v. I kod tog overkloka sve radi dobro osim kad pokrenem film ili u bsplayeru ili u nero show time-u. Tada se cijeli komp smrzne ali uvijek nakon određenog vremena nikad u isto vrijeme ili odmah, a zvuk se čuje još nekih par sekundi i onda više ništa. Dok mi do sad još niti jednom nije zaštekao u wmp, a njega najviše i koristim. Prvo sam mislio da nije problem u driverima od grafičke ili codecima, ali opet se događalo isto. Nekoliko puta čak i nije zaštekao. Onda sam pustio orthos da provjerim stabilnost i radio je oko 5 sati i nije nikakvu grešku našao. Onda sam sad maloprije spustio procesor na default, tj. na 2.6, a ostale postavke ostavio kako su i bile kod kloka i sad nije ništa zaštekalo. Da li znate kakav bi to problem mogao bit. Mislim glupo mi je sad držat proc na defaultu kad sam si nabavio lijepi hladnjak a i znam koliki potencijal ima.
I još samo da spomenem da koristim 64-bitnu vistu business.