Ok nakon gro citanja i googlanja ovako izgledaju stvari koje bi trebao naruciti ovaj tjedan:
Proc : Intel E6750 - ADM
MBO : Gigabyte P35C-DS3R - ADM
HDD : WD 500GB AAKS - ADM
ROM : SAMSUNG SH-S203N / SATA / Lightscribe - Diskont24
Typo: Logitech Media Keyboard Elite - links
RAM : CRUCIAL Ballistix, DDR2 800 MHz - links
PSU : CORSAIR 520W, HX Series - ADM
GFX : Inno3D 8800GT, GeForce 8800 GT - ADM
TVC : COMPRO T-300 HYbrid - NetCom
Hlad : CoolerMaster Hyper 6+ - links
Case : ANTEC p182 - ADM
Mon : DELL 2407WFP-HC - Kodeks
Eh sad nedoumice imam oko :
Coolera za proc: Gemini II ili Hyper 6+, tu su negdje cjenom iako mi se Hyper cini isplativijim a vecina review-ova je na njegovoj strani
Kociste: Antec je svigdje dobio super reviewove i kod nas i vani no kao jeftinije rijesenje se namece: CM RC690 koji je duplo jeftiniji slicna konfiguracija i raspored. Vise me mami Antec jer mi se cini isplativiji na duge staze no stvarno nisam pametan
Monitor: 24 je wide i super je kvaliteta i mozda je isplativije ulaganje u buducnost ali postoji skoro (nije sigurno dok se ne provjeri) podjednako kvalitetno rjesenje u pbliku Dell 2007 rev.05 non wide monitoru koji je prakticno 1 cm nizi od 24'' i po 2 inca uzi ali i duplo jeftiniji. opet sam zbunjen jer nisam siguran dal se isplati pljunut duplo vishe za ta 4'' sirine.
Namjena je: Rad(office/programiranje), filmovi, igre, TV (povremeno snimanje)
neznam dal da iz starog kompa sacuvam Audigy 2 pa stavim jerbo neznam koliko su dobre integrirana na Gigabytici.
Nisam pametan kod nekih stvari jer su po dva izbora best buy i meni osobno imaju podjednako snazne argumente.
Mozete tu izmjeniti prakticno sta god ocete s nekim objasnjenjem do utorka (nazalost) Krajnja cjena na koju idem je 10800 bez PDV-a ili ti oko 13000 kn
NAmjeravam boostanje i polakim ucenje o OC-u pojacavati ovu konfiguraciju i ne mjenjati ju bar 3 godine (trenutnu imam 4 i cak vrti i neke novije igre)
Ovo sto sam ja slozio gore plus neka podloga za misha od 120 kn dodje oko 10800 bez PDV-a.
pozdrav