Citiraj:
Autor Hektor
A kako ti zamišljaš da ti čovjek uključi uslugu ako ti nisi pripremio utp od televizora do rutera.Pošto nije bilo kabla morao ga je on potegnuti zar ne?A ako ga on potegne zašto čuđenje ako ti se to i naplati.I to 100 kuna,koda pričamo o neznam kakvoj cifri.I još ni tringelt nije htio uzeti...Pa čovjek je svetac u ovo današnje vrijeme a ti ga nazivaš idiotom i T-com prevarantskom firmom a došli su na tvoj zahtjev,nitko ti nije na silu provalio u kuću  .
|
Gle sad se i ti praviš glup ko tetkice na helpdesku... ako je on MORAO potegnut kabel, onda je MORAO i meni napomenuti da se to plaća.
S druge strane, mislim da nije
morao potegnut kabel iz jednostavnog razloga što je mogao sve to spojit na laptop (s modemom se dobiju dva kabela od dva metra) i evo ga, imate max tv i internet a sad se sami hebite kako ćete to razvuć po kući. Uglavnom, tako su se ponašali kad su uvodili ADSL... dođe lola, otpakira modem, spoji mi splitter na telefonsku liniju, downloada paket od 1 MB preko svog laptopa a ti se dalje misli.
Jasno mi je da su velikom postotku populacije mreža, internet i ostale tehničke stvari špansko selo i da se njima daje potpuna usluga i naravno naplaćuje, ali svaka stavka na računu se mora napomenit.