Evo svojevrstan bump za DELL monitore zbog nedoumice. Zbog recenzije svebee-a iso sam uzivo vidit 2407 HC i mogu reci da sam se odusevio. imali su jedan upaljen oko 8 sati i prakticno sam doso, obisao ga, cucnuo i nista

nista ko na TN monitorima i vec ga se 90% odlucio nabavit kad mi je upalo u oko da je stvarno malko sirok. Tip u Kodeksu je donio jedan 2007 FP rev.05 i stavio ga kraj 2407 i monitori su prakticno jednake visine. Naravno kao svatko tko je po prirodi neodlucan doso sam doma i reko idem vidit na forumu kaj se pise. Vidio sam temu o 2007 i svi se zale. Imam iduca pitanja:
Dal je 2007 rev.05 sredjena verzija protiv navedenih boljki: flickering, banding... ?
Postoji li nekakav set toolova za to koji se opasno preporuca da ne guglam i poskidam neke gluposti

Objektivno dal su po 2 incha u sirinu (ili cak manje) vrijedni oko 2000 kn visu cjenu?
Dal na rev.05 vrijedi onaj panel check koji sam nasao u temi o 2007 FP?
inace vecina ljudi pise kako je bolje kupovat widesreen ali u ovom slucaju zbilja ne vidim isplativnost u odnosu medju 2407 i 2007. Inace namjeravam monitor koristit kao TV/za igranje/ za office rad/ gledanje filmova pa samim time sam vise naginjao 2407 ali ako sve to moze otrpit i 2007 (ne znam kakva su iskustva ljudi) pa me zanima