View Single Post
Staro 09.12.2007., 05:06   #16
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Thommy Pregled postova
behringer HPX2000 DJ slusalice imaju frekvencijski raspon od 20 do 20000 HZ znaci maje i od pioneera i sennheisera, znaci nikako nemogu imati bolji bas od pioneera ili sennheisera sto ujedino znaci da nemogu imati bolju kvalitetu zvuka, behringer ima jeftinije proizvode od vecine konkurencije ali su ti proivodi cesto kopije Pioneer i Denon proizvoda, pogotovo mixete, kvaliteta tih proizvoda isto nije bas nesto posebno ... isprobao sam puno profesionalinih DJ slusalica i denon HPDJ 1000 su definitivo medju najboljima ako ne i najbolje slusalice ako profesionalno radis kao DJ (ne mislim da u lokalnom bircu pustas muziku neko ako radis u nekom discu, na partyjima i pustas disco muziku) kostaju oko 1000kn i svakako netko tko se ozbiljnije ne bavi tim poslom nema potrebe kupovati takve slusalice, sto se tice glasnoce i pioneer i denon i sennheiser ako na mixeti nafljis do kraja ubijaju
A šta će frekvencijski raspon širi od 20Hz-20KHz? Pa kolko ja znam, ljudsko uho ne čuje one frekvencije ispod 20Hz (infrazvuk) i iznad 20KHz (ultrazvuk)...Pa čemu onda ovih 12Hz-a ili onih 23KHz? Te slušalice...nema šanse da reproduciraju takve zvukove...
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote