View Single Post
Staro 08.12.2007., 20:33   #9
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ako ti je potreban daljinski dal bi razmislio o nekoj varijanti daljinca za komp sa kojim možeš sve, od programiranja za svaki program do gašenja/paljenja kompa na tipku, micanje miša..
Imon Inside, pa baci oko, daljinac predobar, velik, sa svim tipkama koje će ti trebat i odlično hvata.
Prema nabavi može se vidim i u djelovima kupit za manje od 200kn
http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi
Već imam home made receiver s univerzalnim daljinskim i njime mogu kontrolirati sve što mi padne na pamet, ali hoću i od TV kartice pa da probam sve svaliti na njega...

Citiraj:
Autor Tomy no.1 Pregled postova
ako tom kaze da valja uzmi to...
obavezno nabaci neki review...
što ti smeta tanki daljinac?
bye
Vjerojatno će biti ta Leadtekova na kraju... Kod tih tankih daljinaca je ergonomija totalno zakinuta. Moja prva TV kartica ga je imala, tvoja ima i ne sviđa mi se nikako.

Citiraj:
Autor tintin Pregled postova
Ima li Leadtek DT1800H hardverski mpeg2 dekoder ?
Što će mi pored ovih današnjih procesora? Neka i oni rade nešto...

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305