Evo i ja napokon kupujem novu konfu - većinu sam složio, al me još neke stvari muče, pa je svaki savjet dobrodošao.

Ovako bi to trebalo izgledati:
-> Intel C2Q 6600
-> Asus P5K SE
-> Powercolor Radeon HD 2600XT PCIE, 256MB DDR3
-> Samsung SH-S203B, DVD±RW, serial ATA
-> Seagate Barracuda 320GB 16MB - ne znam šta ću s ovim čudom - čitam posvuda kakvu su svinjariju složili s performansama u ovoj seriji, al opet mi daleko najbolje odgovara ovaj model zbog odličnog omjera cijene i kapaciteta. Seagate mi je ipak prvi izbor zbog 5 g. garancije. U nedoumici sam....
-> PS CORSAIR 450W, VX Series CMPSU-450VXEU, 12cm vent. - što mislite, hoće li mi ovaj Corsair biti dovoljan? Želim da podnese i neke buduće nadogradnje, iako se neće raditi o nikakvim bolesnim grafama i sličnim perverzijama, nego eventualno o dodatnom disku ili blu-rayu....
-> i na kraju rami - mislio sam prvo uzeti Kingmax 2x1GB 1066MHz od 315KN, al kad vidim da model od 800Mhz dođe samo 140KN računica je ipak dosta drugačija - ispada da me 2GB ovog prvog dođe 630KN, a 4GB jeftinijeg 'samo' 560KN. Znači duplo više rama dobijem, i još jeftinije prođem! Stoga me zanima onak iskreno kolko su u praksi razlike između 800Mhz i 1066Mhz keksa (otprilike u %)? Btw, kloklanje me ne zanima pretjerano, jer preferiram dugotrajnost i stabilnost prije svega.
Od periferija bi još trebali sletiti Logitech Ultra Flat tipkovnica i Logitech RTL Cordless Rechargeable Click! Plus mišonja. Što se kućišta tiče, imam ih par u vidu, al morat ću ih dobro 'sprepipat još u dućanu da ne bi bilo nismo znali.

Pobjednik među printerima je Canon Pixma 4300, i to najviše zbog odvojenih tinti.
Finalna cijena ispada oko 6300 k KN.
Eto, to bi bilo to.