View Single Post
Staro 08.12.2007., 00:46   #23
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor trooper77 Pregled postova
e aj jeli mozes baci oko na moju konfu
totalno 6000 kn. jeli mozes ikako skrasit cijenu makar za 500 kn ali da gaming perfomanse ne diras i JELI OVO DOVOLJNO TIHO ?? jer mi triba tisina sa kompom
Samo polako, kak i Razer veli, nema potrebe za uključenim CapsLock i redanjem postova diljem tema.
Ako te prije postana Argentinka ne umiruje, pusti kakvu muziku da se opustiš, pa moreš dalje.

Kaj se tiče konfiguracije može to i 1.000 kn jeftinije, samo to povlači kupnju nimalo lošije AMD bazirane mašine (slične onoj iz prvih postova). Moreš i uz ovu svoju konfiguraciju zeti ploču s 945P čipsetom, HD 3850 karticu i 20" monitor i opet si unutar budžeta. Daleko od toga da s 945P pločom ne buš natjeral (ako te tak nekaj privlači) E2180 na recimo kojih 2.5GHz, a taj procesor je na tom taktu i više nego dosta za ugodno igranje aktualnih naslova. Isto vrijedi i za nekog Athlona na tom taktu. Uglavnom kombinacija imaš kolko te volja, pa se odluči za jednu.

Za tišinu se moraš sam pobrinuti, jer valjda znaš kaj ti paše. Uzalud ti tiho napajanje, tihi disk, kvalitetno kućište, ako budeš nutra natrpal masu bučnih ventilatora. Pogledaj si po forumu koji ventilatori se najčešće preporučuju, kak se stišavaju itd.
McG je offline   Reply With Quote