Citiraj:
Autor Isus
ah MM ti opet imaš server koji nisu za nas obične smrtnike 
|
Ne kužim

Trenutno nemamo nikakv server!
Ako govoriš o ideji za dedicated server - to je propalo jer se nije dovoljno ljudi prihvatilo obaveze plačanja. Metar dana nam je trebalo da skupimo za najjeftiniji server koji nije game server nego sve treba uploadti (igru i ostalo).
Nema smisla krenut u to jer ako se treba moliti ljude za lovu svaki mjesec onda zaboravi.
Umjesto toga pokrenut ćemo par običnih/klasičnih servera - za to možemo skupit lovu... Malo se odužilo dizanje običnih servera jer smo čekali da vidimo jer se može dovoljno ljudi skupit za lovu za dedicated.
Citiraj:
Autor seth
e ovako,i ja sam primjetio jedan zanimljiv cheat.igrao sam mislim na onim bosanskim serverima i mislim da sam bio amerikenjac i lik se zvao delux (protivnik) i nitko ga nije mogao ubit...zašto? jer je imao istu odjeću kao mi amerikenjci...pucaš po njemu ali nemožeš ga ubit a i mnogi drugi su to primjetili
|
Ili je bot ili je bug
Inače za one koji olako viču wallhack - cod4 ima uav/radar koji pokazuje pozicije protivnika - u dvojci si to vidio samo ako je protivnik pucao.
Nadalje dosta zidova i prepreka se može sa određenim oružjem i perkom nasumično propucavati - jednostavno dereš pa ako nešto zakačiš.
Zvuk je i dalje bitan dio igre - može se ljepo čuti ako neko hoda blizu tebe čak i iza zida pa podereš po njemu.
Uglavnom u četvorki ima toliko toga što može izgledati kao cheat a nije.
Nemojte zaboraviti ping i lag - to što neko vidi nije nužno ono što onaj drugi vidi - igrao sa na serverima (pogotovo COD2) sa večim pingom i lagom pa sam se naučio pucati ispred ili iza protivnika da ga pogodim. Ili situacija kada pucam u čovjeka cijeli šaržer iz tommija a on ne pada - zbog laga on u stvari nije tamo gdje ja pucam
Ne velim da nema čitera - ima ih i previše - sada bi tu svakojake psovke i uvrede napisao za njih ali pravila foruma me zaustavljaju.
Za sada idem uglavnom na DB (hardcore, sabotage) a oni imaju orginalni server i nisam baš vidio čitere, bar ne za sada....
@tdominov - ako si uzeo "jeftinu igru" koja je u sebi to imala tj. da je to netko upakirao u igru, nabavi drugu i to orginal, isplatit će ti se dugoročno...
Nemoj se čuditi (makar to može biti i bug u igri - promjena rezolucije) ljudima koji te napadaju kada postaš screen na kojem piše AIMBOT.....