Prvo i jedino kolega Isus(zanimljiv naziv, a opet tako čudan=tebi izgleda svevišnji pomaže)

molio bih te kao Isusa da me neoptužuješ za nešto što nije istina.Pod br.
1. nikad se nisam koristio šiframa ni chetovima ni u jednoj igrici.
2.pa čak i u singlplejeru kad negdje zapnem postam da mi se pomogne ili odustanem od igranja jer nemam živaca.
3.slab sam sa eng. sranjem pa ni neznam koristiti dotična sranje(ipak treba imati i znanje za koristiti tako nešto) što ja nemam i nezanima me učenje hoču se samo igrati.
4.Igru sam kupio kao i večina članova

što bi značilo da svi varaju

???
Uopče me nezanimaju drugi(i šta isti rade neka to njima bude na dušu)
5.CoD 4 igram cca2tj. i s tvojim optužbama sam jako daleko stigao(ako se dobro sječam 12levl)jako dobre šifre nema šta.
Vidim da si student pa se posveti učenju(28god) i nemoj voditi brigu šta drugi rade.Nije mi namjera vrijeđati ali nemoj ni ti druge(javno optuživati)
Pokušam se spojiti na server ako ide ide ako ne dobro uopče neznam zašto bi se trebao pravdati i dokazivati nešto za što nisam kriv(uvijek sam bio protiv piratstva ali nam mogučnosti nedozvoljavaju da kupujemo 3-4 igre i plačamo 1.000kn za iste te se svi snalazimo kako znamo)kupujemo key-eve od dotičnih koji ih prodaju pa i ja tako.Uvijek sam spreman izdvojiti 100-200kn za nešto što volim jer igram samo 2 igre na netu(Cod 2=CoD 4).
Još jednom puno hvala tek sam sada vidio da me optužuješ jer bi prije odgovorio na iste(neču se ispričavati i odgovarati više na iste).Prekratko sam na forumu da bi se qu...o kako neki navode.
Sorry jedino ostalim članovima na podužem postu i nadam se da neče povjerovati uvijek ovakim fantomima.Još jednom pozdrav.
Isprike moderatorima i

.