Citiraj:
Autor Thoroughbred B
izgleda da taj punkbuster ocito nije bog zna šta inteligentan jer ne vjerujem da bi tip koji svjesno koristi cheat postavio ovakvo pitanje na forumu...a prije njega je takodjer netko pitao za isti drek...mislim da punkbuster još nije dovoljno *neznam šta* jer vidim da redovito tip "Bob Terror" na rabbitsima uživa u blagodatima aimbota i wallhacka...danas da ne pričam,ovaj je busted od strane cijele ekipe koja je danas bila na rabbitsu...da ne pričam kako sam kao perk stavio da me nitko ne vidi na radaru,dotični s tim nije imao problema  bed je to što mene i pitaj boga koga sve još tko je kupio original igru guze ovakvi cheateri s piratskim kopijama igara kojem punkbuster ne moze nista,samo promjene key ili nesto...tako da,ukoliko se netko i s originalom pokuša cheatom suprostaviti takvima bude bannan i popuši cd key koji je platio 350kn koliko sama igra i košta...
bed jelda... "oni" su uvijek u prednosti ... ja sam odlučio da se više neću žalit jer se po tom pitanju neće u budućnosti ništa promjenit...
EDIT: Njemu piše kicked for 2 minutes ?!?! o bože,eto njega nakon 2 minute nazad  
|
Ma nema to veze znao on il neznao taj aimbot nije sam dosao kod njega ,jedino ak je igru prebacio s harda na hard pa tako dobio,no nevjerujem. Bilo kako bilo po meni je haxzor