Citiraj:
Autor marq20
o čemu ti tupiš?? kakva dobra volja, to su morali napravit zbog konkurencije

to je isti k... kao da ja ***.... dvije dobre kurve odjednom za iste pare dok ti samo jednu... 
|
Ma nisu oni morali, da prostiš na izrazu, k***em mrdnut zbog konkurencije. Konkurencija im može polizat dupe. Rijetko gdje imaju kvalitetniju uslugu od t-coma, a većinom je usluga čak daleko gora. To što nekima amis, optima, iskon, rade savršeno, takvih je malo, a ima ljudi kojima i na t-comu internet radi savršeno, imaju 21 Mbit propusnost parice i nikad nisu imali nikakvih problema.
Da nastavim tvoj primjer s kurvama, zašto bi meni bilo loše prvo po***at jednu kurvu pa onda malo kasnije i drugu za iste pare kolko inače platim jednu?
EDIT: Slažem se da je odnos prema korisnicima dosta loš, nažalost ne znam što bi se trebalo dogodit da se to promijeni... Da se nadovežem na raspravu o brzini, u mom sigu vidite kolka mi je brzina. I sad bih ja njih trebao zvat svaki dan i pizdit, psovat i srat po jadnim agentima koji stvarno nemaju nikakvu moć u svojim rukama jer susjed Joža ima 1800 kbit/s, a ja samo 1300?