View Single Post
Staro 06.12.2007., 17:17   #1
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
bNet "problem"

Pozdrav ljudi,
Dakle stvar je u sljedecem: Uzeo sam preko bneta uslugu xcarnet, ponudili su nam neke uredaje od kojih smo mi prihvatili wirelles router (4 lan prikljucka + wireless) iz razloga sto zelimo da nam 3 kompa idu istovremeno na internet.
Problem se sljedeci: to smece je router koji moze raditi samo u bridge modu?! Ubijao se 2 dana ko zivotinja da proradi, a on nikako i nikako. Da bi ih na kraju nazvao i objasnio situaciju, na sto su mi lijepo odgovorili da je to takav router - nemoze raditi u router modu
Na moje pitanje kakav je to router i kakva korist korist od njega ako samo jedan komp moze istovremeno na internet, nisam dobio nikakav smislen odgovor.

Pa bi vas molio da mi netko tko zna objasni sto mogu uciniti da ispunim svoju nakanu (istovremeno spajanje vise kompova na internet)?
Jer fora je sto je ovo cudo pristekano preko televizijskog kabela ondnosno ne radi na principu DSL-a tako da nemam blage sto mogu a sto nemogu uciniti.
Zahvaljujem
Igorr je offline   Reply With Quote