View Single Post
Staro 06.12.2007., 00:26   #39
Punio4
Premium

Punio4's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Ja sam dosad imao G7, fantastičan miš, jedino mi je kao gameru baterija trajala 1 dan ali druga je uvijek bila spremna tako da sam ih u letu mijenjao. Nažalost, počeo mi je raditi doubleclick na lijevi klik pa sam ga reklamirao i jučer dobio u zamjenu G9 jer G7 više nemaju.
Moram priznat stvarno sam ugodno iznenađen, utezi, mijenjaje profila i led bojica, ovo-ono...stvarno najkompletniji gamerski miš ikada.
Na prvu mi se učinio malo ružan i nespretan ali brzo sam se naviknuo na grip (stavio sam onaj manji) a i uživo ne izgleda tako gadno kao na slikama...
Jedino boljka kod svih G9: pretvrd middle-click, stvarno treba jako pritisnut (malo me smeta u Crysisu gdje se middlde button obilato koristi)...valjd će se razradit s vremenom. Iako sam se naviknuo na slobodu bežičnog miša, moram priznat da ovdje "žnjoru" niti ne primjećujem.
Stvarno bih ga preporučio svakome tko si ga može priuštit (780 kn), bilo za igranje (prvenstveno, najbolje za shootere i strategije) bilo za surfanje ili rad (9 programabilnih tipki).

PS: doduše, nisam nikada probao nijednog Razera (i neću, preružni su mi) ali dovraga, nema teorije da može bit bolji od G9 ili G7...nema šanse.
Eto, drago mi je da si zadovoljan s njime, i nadam se da će middle click olabavit s vremenom. Miš je brutala.
Punio4 je offline   Reply With Quote