t-com ima problema na opremi na centralama ,mjesa se vpi internet (33) i
maxtv (40) i zbog toga dolazi do blesiranja d-linka,problem je taj,sto u normalnim vremenima je pozitiva d-linka da mu tako lako nepuca veza,
kod drugih modema pukne veza pa se opet spoji ,ali zbog toga vrlo cesto i puca veza pogotovo kod zyxela njemu treba par minuta za rekonekt,
simensa555 sam nazalost jako kratko imao oko tjedan dana u samom pocetku maxtv usluge i vjerojatno radi firmware nije nikako radio,tako da nemogu puno o njemu,ali susjed ga ima i problemi su slicni,dok t-com nerijesi probleme na centrala desavati ce se takve stvari danas sam razgovarao sa HAT-om,
zakonski nepostoji rok u kojemu bi t-com morao dovesti uslugu u red,tako da mi kao korisnici nemozemo bas nista,sto se tice gore navedenih postavki
uskoro ce t-com izdati svoj firmware na osnovi orginal firmwarea,jer i nakon njihovog testiranja na opsnovi ovaga sto tu pise dosli su do zakljucka da bolje radi,samo dok to se ne desi ni u ludilu spominjati firmware na prijavi kvara,jer za sve gore navedeno sto si napiso uzrok je iskljucivo na centralama,modemi tu nisu previse krivi
p.s evo kod mene naglo proradilo opet sve

daj boze da tako bude i narednih 24h