Eeee,da,osim što su "pametni" na terenu,takvi su i u zbrajanju.Zato i jesu to što jesu.Muka mi je od samoga pojma "nesreća",u svim njenim varijantama.Čisto silovanje izraza.Nije to stvar sreće,već hebenog mentaliteta.Kada nisu suci,onda ta famozna "nesreća"/"peh"...HSV je igrao "da ne primi gol".TO im je bila misija-TO su i ispunili,jasno je rekao Olić(i imam dojam da je bio iskrenije nezadovoljan od pola Dinamovih igrača!čast izuzecima!).A Dinamo?Misija?Te:"Vjerujemo u pobjedu",pa onda:"...baš i ne vjerujemo,iliti:ne vadi se na HSV-u",pa još i:"Remi je isto dobar,svaki bod je dobar(ma,'aaajde...)",a kao šlag:"...bod ili poraz ne mijenja puno na stvari".Sve izjave po novinama,ovih dana...pa,mislim ljudi moji,super strateški odrađeno,nema šta...
No,ono što me jako rasp**** je izjava onoga bisera D.Šukera za neke njemačke novine,kao Hrvatska nema nikakve šanse protiv Njemačke u skupini.Jer nema novih Bobana,Prosinečkih,a ne vidi on (pazi sad!) ni Šukera,kaže...Majko mila.
Poučak:ne obuvajte zlatne kopačke-zlato dokazano smanjuje kognitivne funkcije,i iskrivljuje percepciju stvarnosti.Ili nije bio samo "na zlatu"?