Citiraj:
Autor BodyLife
Hmm...pročitaj još jednom moj post... program ti sve automatski obavi...nisam to bezveze napisao...no, da sad ne trkeljam praznu slamu...
Mislim da oni znaju u servisu reprogramirati BIOS...tak da ne bi trebalo s tim biti problema...pošto si stavljao BIOS sa sluzbenih stranica Toshibe, ne bi trebalo biti problema sa garancijom...
|
ma znam da automtatski napravi. al ako si čito, mogo si vidit da se program srušio usred posla. iako je pisalo "reading bios" ili tako nešt kad se srušio. a najčudnije je to što nisam ni stisnuo start nego sam samo spojio kabel za struju.
Citiraj:
Autor BodyLife
|
to je to, čovječe, thx!!! kao što rekoh isključio sam indexing za obje particije, windows search u services i uac i bilo je zamjetno poboljšanje. i da, napravio custom power plan... vista mi se sviđa jedino zbog toga - dosta opcija za fine tuning.
e, da sjetio se još. čim sam spojio kabel za struju i čim je program počeo flashat vent na procu mi je otišo na 100%, a stavio sam i ruku da probam temp i zrak je bio hladan
nije moj dan. izgleda sam veći n44b nego što sam mislio jer sam mislio da kad s***eš bios da je (kak bi rekli nijemci) FERDTIGK
eto hvala puno na linku i na utjehi