View Single Post
Staro 05.12.2007., 23:14   #51
ivan-dj
Premium
Moj komp

ivan-dj's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor BodyLife Pregled postova
Hmm...pročitaj još jednom moj post...program ti sve automatski obavi...nisam to bezveze napisao...no, da sad ne trkeljam praznu slamu...

Mislim da oni znaju u servisu reprogramirati BIOS...tak da ne bi trebalo s tim biti problema...pošto si stavljao BIOS sa sluzbenih stranica Toshibe, ne bi trebalo biti problema sa garancijom...
ma znam da automtatski napravi. al ako si čito, mogo si vidit da se program srušio usred posla. iako je pisalo "reading bios" ili tako nešt kad se srušio. a najčudnije je to što nisam ni stisnuo start nego sam samo spojio kabel za struju.

Citiraj:
Autor BodyLife Pregled postova

U vezi Viste, evo ti pa slusaj :

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=166532

Pozz
to je to, čovječe, thx!!! kao što rekoh isključio sam indexing za obje particije, windows search u services i uac i bilo je zamjetno poboljšanje. i da, napravio custom power plan... vista mi se sviđa jedino zbog toga - dosta opcija za fine tuning.

e, da sjetio se još. čim sam spojio kabel za struju i čim je program počeo flashat vent na procu mi je otišo na 100%, a stavio sam i ruku da probam temp i zrak je bio hladan

nije moj dan. izgleda sam veći n44b nego što sam mislio jer sam mislio da kad s***eš bios da je (kak bi rekli nijemci) FERDTIGK

eto hvala puno na linku i na utjehi

ivan-dj je offline   Reply With Quote