Pozdrav svima,
eo danas sam malo nesto mutio oko kompa i kako to vec ide stvorio si dva vrlo iritirajuca problema...
1.Ventilator na procesoru...taj je glasan ko busilica,iskreno neznam sta mu je.Procesor je amd 3000+ 64 bit,939 socket sa stock ventilatorom..Iako bi odma reko da je stvar u stock hladnjaku..mislim da nije,jer je tek neki dan to pocelo tako buciti,a danas ko je dozivjelo vrhunac :|
2.Ventilator na grafickoj...taj se tako sporo okrece da bi skoro mogao preborajiti koliko mi se puta okrene u minutu...svasta...to nisam prije primijetio..mozda je i bilo,ali eto danas sam malo otvario komp i sve cistio i vidio to...malo me strah da nebi slucajno krepala graficka..inace graficka je nvidia 6600 gt 128 MB (proizvodjac Leadtek,ako to sta znaci

).
Po mogucnosti bi molio neka rjesenja koja bi sam mogao sloziti..bilo da trebam nesto prespojiti ili jos bolje nesto softwerwerski
I da,molim vas da mi ne preporucujete kupuvanje novog ventilatora,ako nema bas nekakve mogucnosti za popravkom,jer trenutno nemam svojih para (imam ali cuvam za Novu godinu

), a da tata pitam za pare,to bi izgledalo ovako nesto:
ja:tata trebaju mi pare za ventilator!
tata:jel vrti?
ja

a vrti!
tata:e onda je dobar,ne treba ti jos novi!
ja:"##&/"%&/$
Hvala.