Citiraj:
Autor JVC MX-GT88
Evo opet neka akcija.
Uz produljenje ugovora na 2 godine, imate besplatne razgovore do 31.07.2008...Ja sam na amisu od 7 mjeseca ove godine i u ugovoru je stajalo da imam besplatne razgovore do kraja 2007. He, sad ću produljit ugovor, pa ću imat i do 31.07.2008.
A novi korisnici će imat flat na najvećoj mogućoj brzini koju im parica podržava, u trajanju od 2 mjeseca.
Ne znam, ja sam s njima stvarno zadovoljan. Svaka Čast!
|
Procitaj malo bolje postojeci i novi korisnici moci ce do 31.7.2008 besplatno razgovarati u nacionalnoj fiksnoj mrezi. Znaci ako si imao do kraja godine besplatno telefoniranje samo ti se produzuje do 31.7.
"Paket od 1 Mbps uključuje 60 minuta besplatnih razgovora prema fiksnim nacionalnim mrežama svaki mjesec.
Paketi od 2 do 24 Mbps uključuju besplatne razgovore prema fiksnim nacionalnim mrežama."
Citiraj:
Autor shimpa
sorry kaj ovak upadam, no interesira me malo iskustva, da ne citam sad cijeli thread da li blokiraju well-known ports? (znaci da li se moze uci sa strane interneta po portovima 1-1024). Ako je netko probao/ima iskustva sa time dajte pliz odgovorite, bas me zanima jer su im cijene stvarnodobre, ako jos to ne blokiraju.... weeee
i jos nesto, da li je moguce taj njihov router postaviti u bridge mode tako da si ja stavim svoj router sa svoje strane.
|
Ne blokiraju portove ja imam otvoren port 22, 80 i znaci radi.
Mozes zatraziti od helpdeska da ti prebaci u bridgemode, za to nema problema.