Citiraj:
Autor buljo
Evo rješen je problem, najgore moguće što sam mislio 
Nakon 2-3 maila i nekoliko poziva smo se "dogovorili" da dobijem ili 780kn u ruke ili da odaberem neki proizvod do 950kn, a pošto mi ništa nije trebalo osim love odlučio sam se za lovu..
Eto toliko košta po njima x1950Pro koju su mi nudili u zamjenu, sad ću poslat šefici još jedan mail u kojem ću napisat da molim boga da mi se više niš ne pokvari što sam kupio kod njih i dodat da više kod njih neću ništa kupit. Rađe ću dat 50kn više pa kupit u hg spotu ili nekom većem dučanu i u kojem sam do sad bio zadovoljan sa reklamacijama nego u ovakvom govnu od dučana. 
|
buljo, nisam baš pratio temu od početka, ali u pitanju je vemil? jel?
e i ja imam sada s njima problema sa svojom 965 DS4 pločom, radi se naravno o onom sr.... sa napajanjem sa 4-pina i pregorjevanjem..... stara stvar ali meti je eto sve do donedavno radilo bez greške.
sad sam prije 3 tjedna reklamirao ploču, reklamaciju uvažili i ponudili mi nekakvu pazi sad, "popravljenu netom stiglu iz gigabyte-a"

naravno nisam to htio uzet i sad čekam da se moja vrati iz tajvana sa popravka

a pazi kretenčine, prije 3 mjeseca istu takvu 965 DS4 burazu bez problema zamijenili za P35 (isti problem)