Citiraj:
Autor mad max
@ MM - evo ti nekih razloga koje sam napisao na jednom drugom forumu =)
razlozi zasto mi se ne svidja:
1. cod serijal se jednostavno stopio sa WW2 i nikakav modern warfare tu ne prolazi
2. pucanje kroz skoro sve zidove, ono, di toga ima, wtf?
3. ljudi mogu popit 2 i pol sarzera metaka i jos uvijek mogu veselo skakat po mapi -> da su ljudi tolko metaka mogli popit u drugom svjetskom ratu Rusija bi definitivno pobila sve 
4. nema rifleova
5. igra je napravljena tako da svaki njub moze ubit, previse je tu svakakvih bombi, RPG-ova, claymoreova, grenade launchera i ostalih eksplozivnih napravica -> zbog tih stvari igra je jednostavno izgubila onu svoju car koju je donio prvi cod i nastavilo se na drugom, sve se orijentira na TR TR TR TR, bum bomba, TR TR TR TR, bum bomba...
6. da sam htio taktizirat mogao sam igra neku strategiju ili neki nastavak iz SWAT ili Ghost Recon serijala...
7. helikopter? airstrike? ma da...
8. prenakicena grafika

|
e pa
u potpunosti se slažem, no nije mi se dalo tipkati.
apsolutno sve je istina.
i dodao da mi jako smeta što nema tanđara, i što je praktički nemoguće skinuti nekoga koji je dalje od 50 m, neovisno koje oruzje koristio.
i da, majku ti milu, valjda su ljudi evoluirali ili nešto, ali stvarno treba barem 20 metaka da netko padne.
nadodao bih i ovu glupost sa rankovima.
COD2 je po meni daleko bolja igra, barem što se tiče igrivosti, i oruzja su bila raznovrsnija, ovdje sve automati, koji brat bratu i nema neke razlike između njih...