View Single Post
Staro 04.12.2007., 13:45   #1334
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
pustite ga da pljuje sam sebi u usta ko sto to uspjesno radi dosad.reko je da nece ni zaigrati cod4 pa si je opet pljunuo i igrao ga.zasto?zato jer nitko vise od njegovih virtualnih frendova (:S) ne igra vise dvojku.

stani se max iza neke kleti u svom selu,a ja cu s druge strane prasit veselo iz automata po tebi,ako se to nigdje ne dogada,ok?
fora je da su oruzja balansirana,stoga ono koje ima brzi rate of fire i preciznost nema veliki dmg tipa carbine,dok kalas je razoran ali na vece udaljenosti svojim recoilom neprecizan.to sto si ti njub,i NEZNAS nikog ubit,to je drugi problem.
zatim,svaki njub moze ubit,moze,svi osim tebe,jedino ti neznas pa zato i vajnas.iako treba masu skilla da se ubije nekog
ako nezelis teamplay igre uvijek postoji dm1v1 u quakeu,igraj to.
airstrike i helici su maknuti u warovima kao i uav,stoga da nisi tako zatucan shvatio bi da je prevelika razlika izmedu igranja publica 15v15 na rabbitsima ili igranja wara 5v5 protiv utrenirane ekipe
grafika nije nakicena,grafika je lijepa,detaljna,a optimiziranija od mrtvog coda2

morao sam ti odgovorit jer pricas gluposti,te ljudima koji bi probali igru dajes potpuno krivi dojam,a tebe molim,ako si vec toliki frajer (a znamo da nisi,jer svaki put si pljunes na svoju rijec) da vise ne pises u ovom topicu jer ne igras cod4,kao i u bilokojim drugmi cod4 topicima na drugim forumima.

imas lijepo svoje cod2 topice pa se tamo dopisujte ti i jos tri optimista koja to s tobom igraju.

Lijep Pozdrav