Citiraj:
Autor mad max
@ MM - evo ti nekih razloga koje sam napisao na jednom drugom forumu =)
razlozi zasto mi se ne svidja:
1. cod serijal se jednostavno stopio sa WW2 i nikakav modern warfare tu ne prolazi
2. pucanje kroz skoro sve zidove, ono, di toga ima, wtf?
3. ljudi mogu popit 2 i pol sarzera metaka i jos uvijek mogu veselo skakat po mapi -> da su ljudi tolko metaka mogli popit u drugom svjetskom ratu Rusija bi definitivno pobila sve 
4. nema rifleova
5. igra je napravljena tako da svaki njub moze ubit, previse je tu svakakvih bombi, RPG-ova, claymoreova, grenade launchera i ostalih eksplozivnih napravica -> zbog tih stvari igra je jednostavno izgubila onu svoju car koju je donio prvi cod i nastavilo se na drugom, sve se orijentira na TR TR TR TR, bum bomba, TR TR TR TR, bum bomba...
6. da sam htio taktizirat mogao sam igra neku strategiju ili neki nastavak iz SWAT ili Ghost Recon serijala...
7. helikopter? airstrike? ma da...
8. prenakicena grafika

|
1. Ajd tu se slazemo

2. mislim da je ok stvar zasto ne, brze se rijesavas dosadnih kempera da nemoras ulaziti u kucu i riskirati da te iz svoje zakempane pozicije osteti za jos koji zivac (ja ih imam jako malo

)
3. Nije istina, sto ti njima po noznim prtima pucas???

4. u potpunosti se slazem, jedna od jacih stvari sto sam vidio u pucacinama...
5. opet banana, c4 zna biti dosta zanimljiv

samo su mozda premale nekako mape za taj sav arsenal
6. hebiga taktiziranja ima vise nego u dvojci (moje misljenje) jer moras paziti na vise stvari (recimo cover jer smo vec rascistili da mozes i kroz neke zidove popiti metak

)
7. da potpuno govno ali ce se svremenom promijeniti (nadam se)
8. nebih se kladio mozda samo oni chempresi po zidovima
Ali su puscice nezamjenjive..... :-/
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12