View Single Post
Staro 04.12.2007., 13:23   #1327
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor mad max Pregled postova
@ MM - evo ti nekih razloga koje sam napisao na jednom drugom forumu =)

razlozi zasto mi se ne svidja:
1. cod serijal se jednostavno stopio sa WW2 i nikakav modern warfare tu ne prolazi
2. pucanje kroz skoro sve zidove, ono, di toga ima, wtf?
3. ljudi mogu popit 2 i pol sarzera metaka i jos uvijek mogu veselo skakat po mapi -> da su ljudi tolko metaka mogli popit u drugom svjetskom ratu Rusija bi definitivno pobila sve
4. nema rifleova
5. igra je napravljena tako da svaki njub moze ubit, previse je tu svakakvih bombi, RPG-ova, claymoreova, grenade launchera i ostalih eksplozivnih napravica -> zbog tih stvari igra je jednostavno izgubila onu svoju car koju je donio prvi cod i nastavilo se na drugom, sve se orijentira na TR TR TR TR, bum bomba, TR TR TR TR, bum bomba...
6. da sam htio taktizirat mogao sam igra neku strategiju ili neki nastavak iz SWAT ili Ghost Recon serijala...
7. helikopter? airstrike? ma da...
8. prenakicena grafika

dobro .. budemo napravili jedan topic na Crazy Warriors forumu , Pcekspert forumu , Codhr forumu i još negde s naslovom mad max ne voli CoD4 i to bumo stavili ko sticki .. tebe ima više u cod4 temama ( pogotovo na CW forumu ) nego na cod2 forumima .. sam po sebi si kontradiktoran .. govoriš kak ne voliš cod4 ali ipak zalaziš na svaki cod4 thread i topic i tam imaš najviše postova

1. zato kaj su prva dva serijala bila WWII ne znači da jedan serijal nemre biti MW
2.di ima toga da ak ja rešetam sa mp 44 po neprijatelju iza običnog drvenog plota a on preživi ?
3. meni se to jos ni jenput nije dogodilo .. mora da samo tebi .. a mozda neznas sa perkovima
4.i kaj onda ?
5. aha .. znaci ipak je u tome stvar .. neces igrati cod4 ne zato jer ti se nedopada nego zato jer si sad noob ko i svi ostali pa sad malo to boli
6.cod2 netreba taktike ? .. ili je to do toga kaj ti sebe smatraš "one man army "
7. kaj tome fali ? a tak i tak je iskljuceno u war modu .. a bas da je i ukljuceno vjerojatnost da bus dobil 5 kill strike u rundi je mala .. a i opet da dobiš ( a igrate 5v5 ) ti nič ne znači jer bi ti se za drugu rundu to poništilo
8. grafika je čist OK

Max NHF .. na svakom forumu "kakaš" po cod4 .. dobro .. znamo da ti se ne dopada i gotovo .. nemoraš to stalno i stalno pisati .. ideš več ljudima na jednu stvar sa tim svojim "cod4 je sranje cod2 FTW"

a da ne velim da su ti sve tvrdnje NEUTEMELJENE jer nisi odigral niti 5 CoD4 warova ( pitanje je dal si uopče 1 odigral a kamoli 5 ) ... a razlika između CoD4 publica i CoD4 wara je VELIKA !

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote