Citiraj:
Autor jurbAs
imas ti pravo po tom pitanju ja imam adsl od 2003godine tako da znam kako je bilo i sve je to okey ali hocu reci nekaj drugo da je brzina DO 8 znaci oni ti ne garantiraju maximalnu brzinu jer da je samo 8 onda se zali jer to nemas.. btw u europi je situacija jos gora gotovo nitko nema zagarantirane brzine to sam citao na netu u UK ti je situacija najgora i ljudi se stalno zale isti su problemi ko i kod nas osli su u nebesa sa tim brzinama a nemaju infrastrukturu da to izvedu.... naravno najbolja je u svedskoj i skandiavskim zemljama gdje gotovo svi imaju preko 1.5mb/s
|
U UK je problem s ISPovima u tome sto ti je izmedju 16h i 24h dozvoljeno skinuti 5gb. Ako predjes taj limit onda ti smanje brzinu na nekoliko sati. U ostalo doba dana imas 20mbita download. Ljudi koji zive na selu ili oko velikih gradova imaju problema s adslom ali to je normalno jer su jako daleko od centrala. Ista situacija je i kod nas. Btw oni placaju manje od nas. Ove godine im se unapredjuje net na 50mb download tak da nemres bas usporedjivat 20(50)mbita s ovim sto se kod nas daje za velike pare.