@ MM - evo ti nekih razloga koje sam napisao na jednom drugom forumu =)
Citiraj:
jednostavno neki nemogu skuzit da activisiona boli qurcina za nas, njima je samo do love, napravili poluigricu, samo nabacali jako mnogo efekata i napravili dobru grafiku i to se prodalo jer se danas igre sa dobrom grafiku prodaju, to nije neka izmisljotina nego je to cinjenica... pogledajte samo crysis, vauuu, tako su ga najavljivali i nakraju je ispao smece, grafika NEXTGEN (kako ju mnogi zovu) a sama igra je zaqurac :/, CB's Jericho, isto sranje, grafika dobra, igra zaqurac, NFS Pro Street, dal trebam reci, isto sranje?... valjda kuzite na sto ciljam =)
oke, dalje, napravili su kratak singleplayer, ljudi su ostali VAUUU, kako se sve to lijepo svijetli, sad napokon mogu ratovat protiv terorista, VAUUU, kako je to dobra igra... ali nisu uopce gledali na "nas" koji igramo multiplayer i to sto je zapravo odrzavalo cod1 i cod2 tako dugo vremena "na zivotu"... sad ce za manje od godinu dana izdat charlie oscar WTF omfg 5 i kolko ljudi ce to kupit? niti polovica kolko je kupilo charlie oscar delta 4... activision ocito ne vidi da sam pod sobom jamu kopa
|
razlozi zasto mi se ne svidja:
1. cod serijal se jednostavno stopio sa WW2 i nikakav modern warfare tu ne prolazi
2. pucanje kroz skoro sve zidove, ono, di toga ima, wtf?
3. ljudi mogu popit 2 i pol sarzera metaka i jos uvijek mogu veselo skakat po mapi -> da su ljudi tolko metaka mogli popit u drugom svjetskom ratu Rusija bi definitivno pobila sve

4. nema rifleova
5. igra je napravljena tako da svaki njub moze ubit, previse je tu svakakvih bombi, RPG-ova, claymoreova, grenade launchera i ostalih eksplozivnih napravica -> zbog tih stvari igra je jednostavno izgubila onu svoju car koju je donio prvi cod i nastavilo se na drugom, sve se orijentira na TR TR TR TR, bum bomba, TR TR TR TR, bum bomba...
6. da sam htio taktizirat mogao sam igra neku strategiju ili neki nastavak iz SWAT ili Ghost Recon serijala...
7. helikopter? airstrike? ma da...
8. prenakicena grafika