ma n95 8gb je odlican mob,sam kaj ga bas ocito softwer ne drzi kak spada il je mozda hardwer u pitanju,saznal bum kad ce bit moguce updejtat novi firmwer,pa ak ond nebu bilo kak treba onda je nekaj u njemu krivo..nekuzim kak im je promaknulo to da nemres brisat foldere iz muzicke galerije?zasto dok se slusa mp3 i ujedno radi nekaj na njemu muzika krcka,tilta se??nekad kad izvucem slusalice iz moba on se resetira??bio sam u mobisu i oni su ga kao "sredili" tj. vratili ga kakav je i bio,a u ducanu gdje sam ga kupil covjek je reko nekom svom kolegi valjda u mobisu ak moze provjerit kaj je s mobom i taj kolega je reko da je provjerio i da se to njemu isto desava i da je vjerojatno tvornicka greska na mobu i da se mogu ic zalit u mobis sam kaj oni briju da ponovo ostavim mob na servisu???kaj sam dal tolke pare da ga oni svako malo drze kd sebe i nis ne naprave..uostalom ak je tvornicki to shebano kaj cu onda dobit isto kaj i imam,frend mi ima isto n95 8gb i ima istih problema..imal sam n95 i taj mob je legenda,svi koji imaju taj mob toplo preporucam da ostanu na njemu..a opet neznam mozda sam ja naletio na jedan takav shebani..al na na raznim forumima sam cital da se ima problema s njim,steta.