Citiraj:
Autor Router
od njih dobti novce jer isto kao uzeti kruh somalijcu iz ruke ....
U zadnje vrijeme sve vise kupujem u Hgspotu jer zadnja dva puta kad mi nekaj nije pasalo , reklamacija je bila promptna , dakle donio , rekao sto ne pase i zasto i ruku par minuta papir za odnijeti na blagajnu i dici novce ili zamijeniti , i to oba puta su bile krupnije stvari ( hard i grafa ) , i sa te strane su odlicni . a sa druge strane su apsurdni kad bacim pogled na cjenik njihov i grafe u ponudi - to ne znas jer sala ili ozbiljno , imaju 7800gtx i 7900gtx po 3000kn , i 6600gt po 1000kn , prava strava .
|
Istina, za to su super...HG spot mi je i najdraži zapravo...'em mi je jako blizu, 'em za reklamacije sam maksimalno čekao 2 dana i nije problem zamjeniti nešto.
U Ve-milu kad sam (opet) bio sam htio umjesto Powerkolorke uzeti drugu (nVidijinu) grafu istog cjenovnog ranga ili da mi vrate lovu nazad. Jer je ovo već druga koju sam nosio u 2 i pol mjeseca na servis (makar su obje riknule unutar tjedan dana od instalacije, samo nisam imao vremena odfurati na servis). Ne želim stalno to nositi na servis, kao da nemam pametnijeg posla u životu.
Rekli su da ni jedno od toga nije moguće (zamjena u istom cjenovnom rangu! ili povrat novca)...Počeo šiziti i rekao staroj:"Od sada ćemo samo u HG spotu kupovati, tamo mi barem zamijene šrot za nešto bolje. Puno je bolja usluga, bla bla". I onda su mi odobrili zamjenu