Citiraj:
Autor jurbAs
@adisabeba mislim da ti je to glupo razmisljanje da ces imat 1mb/s jel je to nemoguce imat svi ljudi imaju oko 7072 downstream ili neki oko 8000 ja imam 7600 i zadovoljan sam skidam u prosijeku sa 795kb/s preko news grupa....
|
Nisi me shvatio dobro. Ja sam rekao koliko bi ti download trebao biti s 8mbita a to je 1mb. To sto je kod t-coma 1 mbita= 110kb download to je druga stvar
Citiraj:
Autor jurbAs
btw to sto ti radis strku oko 0.7mbita tj oko 80kb/s je smjesno s moje strane imas preko 700 i to je cist okey sto da kazu ljudi koji su vec 2mj na 5 a trebaju imat 16?!
|
Ljudi koji imaju 5 a trebali su imati 16, vec su odavno trebali prebaciti svoju liniju na 8 jer bi placali manje i imali vecu brzinu. To sam negdje u topicu i napisao. Nije moj posao razmisljati za njih. Trebaju se sami boriti za to sto zele. Inace ja imam adsl od samih pocetaka i placao sam ga ogromne novce. Tada sam mogao samo sanjati da imam 80kbs download tako da to nije "malo". Pitaj ove s 2 dali bi bili sretni da im je download 120kbs.
Citiraj:
Autor jurbAs
vidis i sam da svima nisu digli brzine btw ako ti se toliko gade odi na iskon amis i druge imas toliko providera....
|
Vjeruj mi bi ali na moju nesrecu to se nemoze desiti u skoro vrijeme.(Iskon je T-com tak da su oni voda sto se mene tice)
Inace ovo sto si napisao je tipicno hrvatsko razmisnjanje. Daj sto das,dobro je kolko da je,drugima je losije nego meni itd. Radi takvog razmisljanja nam i je tako kako je. Da se od nas radi budale i ne postuje. Sta mislis sto bi bilo kad bi ja njima platio 270kn umjesto 320kn? To je tu negdje, nije sto posto ali je blizu. Kaj ti je 50kn. To ti je za par kavi.