Citiraj:
Autor Tihy
Crazy nemas se kaj ispricavati, svi se mogu ukljuciti u temu, a ak i tebi ovaj thread pomogne super! Meni se trenutacno dimi iz usiju od blejanja i razmisljanja koja maticna izmedju njih par, jer su mi decki dali razmisljati, sad gledam onu GB p35-DS3R pa opet nije ni DS4 losa, a ima tu jos masu ploca koja je svaka po necemu bolja ili losija od ostalih, a sve nakraju su sitnice  nekak sam sad malo zapeo na DS4 posto ima malo bolje haldjenje komponenata, ali moram prespavati pa jos sutra odluciti
|
Evo navest cu ti 2 razloga zasto JA ne bi kupio DS4.
1. 300kn je skuplja
2. ima 2 pci-ex 1.0 slota za crossfire a 8800 gt ti je 2.0 tako da ak ces ici na crossfire, da bi dobro iskoristio grafe morat ces mijenjati opet plocu.
dakle sve osim crossfire-a ima i p35 ds3r koja je i jeftinija dosta. ostalo ti dodje na isto a za 300 kn kupis mrcinu od kulera za proc i dignes ga na 3+ ghz-a.
na tvom mjestu bi opalio ds3r i uzivao do sljedece kupovino koja bi bila druga ploca sa crossfire-om i jos jednom 8800 gt kad naravno bude za 600-700 kn.
sto se diskova tice to cisto ovisi koju marku vise volis. ukupno gledajuci dodje ti na isto. jedan je brzi, pa se vise grije i bucan je. jedan je tih i hladan pa spor. ja imam seagate 120 gb-a 8mb cache vec godinu i po i dela savrseno. u drugoj pili imam nekih 5 i po god. disk seagate od 60 gb 2 mb cache i nikad ni najmanji problem.
osobno preferiram seagate al kaj god uzmes radit ce ti super na toj pili.
evo da dodam jos ak bas zelis crossfire i odlicnu plocu za duze vrijeme baci oko na ovu plocu
GIGABYTE GA-X38-DS5
ovdje ti je najjeftinija za kupiti.
GIGABYTE GA-X38-DS5