@Domy, ako možeš, daj provjeri koji ti je maximum trajanja baterije i koji je neki prosjek vremena autonomije?
I ja trenutno kupujem laptop za najviše 5.000,00kn, zapeo mi je za oko upravo taj model koji si ti kupio.
Nedavno sam frendu kupio HP NX6325 i bio razočaran sa tri stvari:
1. Kvaliteta plastike koju si ti i na ovom modelu primjetio, osobito na poklopcu
2. Garancija od samo godinu dana (zapravo i nije čudno u ovom cjenocnom rangu...).
3. Katastrofalno vrijeme autonomije. S pogašenim svim nepotrebnim procesima i s max šparanjem baterije lap nije mogao izgurati ni dva sata surfanja ili MS worda! A da ne govorim o nečem žešćem - max sat, sat i pol...
Broj 1 vidim da je i kod ovog modela, broj 2 isto tako, a sad da li je tako i s baterijom? Jer čitam po webu da HP u sve svoje jeftinije modele ugrađuje neke jeftine šrot baterije?
I vidim na linku od
tech.co.uk ovo:
Despite decent performance, usability and an affordable price, the HP Compaq 6820s is outperformed in nearly every way by its rivals. Unless you need a standard TFT screen, you'll be better off picking a rival consumer laptop and using it for your business tasks.
Koji su to rivali koji ga
autperformaju, jer ja baš ne vidim puno takvih lapova za tu cijenu

?