03.12.2007., 18:26
|
|
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Autor domy_os
Kupio sam ipak 6820s, vidim da baš i nema nekih komentara, a meni se žurilo...
Od opreme ima samo upute na CD-u i papirnatom obliku, punjač, telefonski kabel s adapterom i torbu. Nisam ni očekivao više za ovu cijenu. Ovako za prvu ruku ima dosta jednostavan dizajn, bez upečatljivih detalja. Kućište je u sivo crnoj kombinaciji, plastično i lagano savitljivo, pogotovo na poklopcu. Nekima će možda biti nezgodno što nema kopče za zatvaranje nego se samo zaklopi kao knjiga, ali meni ne smeta budući da sam ih na jednom starom laptopu slučajno otkinuo.  Ispod poklopca se skriva 17" wide BrightView LCD. Tipkovnica je smještena na sredini laptopa, sadrži numerički dio i za moj ukus ima malo pretanka slova. Konektora nema previše i dobro su raspoređeni. U radu je vrlo tih, ne grije se puno što znači da vent uopće nije ubrzao. Budući da je na njemu instaliran samo FreeDOS, nisam mogao ništa detaljnije probati osim pustiti da radi s tim što ima. Sinoć sam poskidao drivere, postoje i za Windows XP i za Vistu (oba x86), a danas i sutra ću se zezati s instalacijom softvera. Na kraju mogu reći par riječi o BIOS-u - nije bogat opcijama, ali neke osnovne stvari ima kao što je podešavanje integriranih I/O komponenti, diska (moguće je isključiti/uključiti native SATA mod), optike,... i još neke manje bitne sitnice. Eto toliko za sada, a ako bude bilo vremena, napisat ću i detaljniji review. 
|
a jesi ga probao clocknuti  ?
|
|
|