Citiraj:
Autor tomek@vz
Dečki...
1)Gejmerski=marketing
2)Najbolji miš je onaj koji najbolje sjeda u ruci a ne onaj koji ima više DPI-a.
3)Da je svaki brzi miš gejmerski onda bi to bio i Codegen za 20kn kad mu u opcijama staviš ubrzanje na max 
|
Ovak, ne znam dal se ovo i na mene odnosilo, no ja tu nisam spomenul ni riječi od "gamerski", jer nisam neki gamer.
Moji dosadašnji miševi u životu:
Mouseman wheel. Prvi miš za dešnjake na svijetu. Kupljen 1999 po ~450 kn. Prejak miš. Dan danas radi.
Mouseman dual optical - preskočio sam prve optikanere jer su suxali gadno, a dopi*dila mi kuglica i čišćenje. Isto ~450 kn.
Nakon što mi je ovaj dualac crko nakon 6 godina, sam kupio deathaddera radi oblika, ugodnosti i preciznosti (ne j*bu ga nagli pokreti), i držim ga na 900 dpi jer mi je 1800 previše. Također ~450 kn
Ovo je sad krenulo kao kad su krenuli surround sustavi koji će imati više watta, procovi sa ghz, ili digitalci sa mpx. A i LCD-i sa dijagonalama idu u tom smjeru... No to je već druga priča. Summa summarum: Više != bolje.
A i ova tvoja usporedba sa sensitivityjem ne stoji :P
To je kao da veliš (ista analogija) da je fotić na mobu dobar kao neki profi digitalac jer može resizeat slike na bolesne reze.
Dpi-da. No ne vidim ikakvu korist od >1200.