Citiraj:
Autor Tihy
Bome sad sam isao malo gledati, i nasao gigabyte ali P35C DS3R i ona ima podrsku i za DDR3 sto mi se cini kao dobra stvar za u buducnosti
|
Ta ploca sa ddr3 ti se ne isplati jer je za sada ddr3 preskup i prespor za tu cijenu a za godinu dana ce ti ddr3 raditi na 1800+ mhz tak da ti nikakve koristi od te podrske za ddr3. tih par kuna radije ulozis u cevape i pivu kolika je razlika. a kad ces ici na ddr3 ziher vise neces biti na toj ploci. To je moje misljenje.
Citiraj:
Autor Tihy
ove balistixe sam stavio jer sam citao neke reviewe pa je pisalo da su super za clockanje, ali ako kazes da 667 dogura isto ili bar priblizno kao 1066 onda super, jer razlika u cijeni je velika .
|
ovi ti od 667 budu ziher dosta potegnuli i puno su isplatljiviji od ovih na 1033 svakako preporuka pada na 667.
Citiraj:
Autor Tihy
Sto se tice napajanja velite da je dosta 450W ali onda bi ja radije uzeo HX520, jer u buducnosti dodje jos mozda koji disk pa jos neka sitnica pa da se PS ne muci jadan  + kaj je nino rekao palim se na modularno
|
sto se tice napajanja ovo od 450W ce sigurno stabilno drzati dobru pilu, na tebi je dal hoces modularno ili ne al neces fulati niti sa jednim od ovih dva.
Citiraj:
Autor Tihy
nino a kak mislis ne vidi ih, kaj nisu 32 bitni windowsi radjeni da vide do 4GB memorije?
|
32 bitni windowsi znaci xp/vista ne vide od 3.2.. gb-a memorije no frend mi tvrdi da sp3 to rijesava. nisam probao pa kazem ono sto sam cuo. No moja preporuka za tu pilu ti je da si stavis vistu X64. Imas rijesen problem sa memorijom a i dobijes na performansama sto se tice igara.(to govorim iz iskustva sa svojim kompom). Sto se tice programa neki rade isto kao na xp-u, neki losije a neki pak nikak ne rade. sve ti ovosi sto koristis.
Ostatak konfe ti je super.