Citiraj:
Autor Adisabeba
Ha ha ha ha najveca glupost koju sam ikad procitao. Pa dali su ti ljudi IKAD probali upaliti HD DVD ili BD na dual coru? Za h264 JEDINO sto trebas je MALO bolji dual core i to je to. Hvala bogu imam dovoljno Hd dvda doma tako da mogu reci iz ISKUSTVA. Kakva graficka za HD. Ako oces vidjeti kako ti grafa unisti HD upali samo akceleraciju hardwarea u opcijama i da vidis sliku. To je jedino dobro za ljude s slabim procom ili HTPC racunala. Nemoj vjerovati svemu sto procitas.
|
testirano na konfi:
Intel Core 2 Extreme QX6850
nForce 680i SLI EVGA
2 GB DDR2
Windows Vista
Forceware 169.04 (169.05 for Crysis)
Catalyst 7.10 beta
dakle CPU ima 4 jezgre i zauzece proca je preko 50% sto se tice h264 codeca
mogu misliti koliko je onda na procesorima sa 2 jezgre
Citiraj:
Autor Adisabeba
Ova grafa kao niti jedna druga nemoze vrtiti dx 10 normalno a kamoli dx 10.1. Jedan savjet ako si zainteresiran. Procesljaj net za igrama koje donose dx 10 podrsku. Mislim da ces se iznenaditi.
|
3870 vrti bez problema DX10 (osim kad je rijec o crysisu gdje i sve ostale grafe posustaju)
world in conflict, bioshock, company of heroes, hellgate london, ut3 LETE na visim rezolucijama i sa full detaljima na svemu jacem od gf8600 i radeona2600
crysis, call of juarez i lost planet su jedine dx10 igre gdje su performanse nesto losije i frejm rate je ispod 50
ktnxbye.