Citiraj:
Autor morrak
ma komu vi ljudi maglu prodajete???
pogle si moju konfu i umjesto GTXice stavi GTSicu od 320. na tome sam prešo Crysis - NA MEDIUM detaljima i nekom sićom AA i AF i DX10 (1600x1050)!
kad sam stavio na korak više, bio je lijepši prizor, ali ja ne volim igrat pucačinu na 15-20FPSa. osjetiš da šteka. Igra je bombon, ali nemojte pričat lovačke priče o high i very high detaljima i još nekim bolesnim AA i AFovima. to neznam dal bi 8800GTX u SLIu mogo progutat (možda neka Alienwareova overclockana mrcina za 25k kn)!!!
igra se da odigrat isto onako kak se prije nego je 8-serija izašla igrale tada nove igrice. malo niži detalji, bez dodatnih bombona za oči i sve 5.
|
ja ne prodajem nista nikome, svi detalji su mi na high, jedino sto mi je rezolucija na 1024*768. a sto se tice rezolucije nije mi ni potrebna veca jer, i ovako mi je gust igrat. anti-aliasing mi je na 4x..... mozda nije na very high detaljima ali na high mi normalno radi.
[img=http://img57.imageshack.us/img57/9855/fotografija0134ts5.th.jpg]
igrica mi je razocaranje, ocekivao sam puno bolje, cysis mi je stvarno bezveze, sto se tice grafike skidam kapu ali sto se tice igrivosti mi je bezveze. cod4 mi je 30 puta bolji.