View Single Post
Staro 03.12.2007., 12:55   #20
SunBlade
Registered User

SunBlade's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor elvis again Pregled postova
Zato kaj su jeftini, nema neke reklame tu s moje strane, iako imaju i stvari koje su skuplje kod njih nego kod drugih. Inace imas dosta tema u temi o monitorima pa pogledaj tam. Po meni su ti ova dva cisto dobar izbor do 2500kn ak neko misli drukcije nek me ispravi.

BTW linkove iz adm-a sam stavil cisto slucajno jer sam imal otvorenu njihovu stranicu.
A mozda ti i ovo ponogne:
http://www.nabava.net/kategorija.php...nost_proizvoda
Ma nema problema...jer inace mi izgleda da su dosta povoljni pa mozda kod njih uzmem neke stvari koje su jeftinije nego kod drugih. Ionako ne zelim da mi u trgovini slazu bilo sta ni da bilo sta diraju pa mi nije vazno da sve kupim u istoj trgovini.
Mislim da nikaka do sada nije bilo vise izbora sto se tice hardveraja na trzistu i uistinu je tesko odabrati ono sto je dobro jer koliko vidim vise i nema onoga pravila "skuplje-bolje". Samo zelim stroj koji cu moci dobro OC. Koji bi sada bili rami koji su dobli za OC, a isli bi uz Quad? Ne kuzim se bas u ove ddr2 rame. Prije ovih Corsaira sam imao Kingamx HC ddr 500 i to su bili ok rami. Sada bih isto htio neke ok rame koji se mogu dobro OC.
Sto se tice ploce, mislim da cu ipak uzeti DFI LANPARTY UT P35-T2R, jer uopce ne mogu skuziti koja bi Asus bila dobra za OC....prvo sam mislio Strikera uzeti, ali koliko vidim ljudi nisu bas zadovoljni sa njom pa ne znam kako bi ona bila za OC.
SunBlade je offline   Reply With Quote