Citiraj:
Uzmi AM2 maticnu koja flashanjem BIOS-a podrzava AM2+(Nisu skupe,ti odaberi koja ti odgovara)..I uzmes 4000+(Brisbanea),tako da kasnije ga naklokas i super,a kad Phenomi budu jeftiniji,njih uzmes
|
To sa flashanjem biosa mi najvise pomaze tj. zanimalo me ako uzmem sada AM2 da nebudem za koji mjesec u banani sta se tice nadogradnje (jer mi se to desilo sa socket 939).
Citiraj:
Za padanje cijena..A cuj,ne vjerujem da ces bas past jos puno(procesori) jer ti vec gore spomenuti 4000+ je oko 450kn,ak se ne varam ,tako da...Nece bas jos puno(citaj-neisplativo)..jedino ce maticne nove izac,al eto
|
Taj sam procesor i sam gledao jer se i meni ovi jaci cine neisplativi s obzirom cijena-dobiveno.
Citiraj:
EDIT: Da nadodam,taman su ti i sada DDR2 cijene bolesno niske...Tako npr..4GB Kingmaxa 800Mhz je oko 625kn ...Na tome neces izgubiti
|
I to je jedan od razloga prelaska jer uz graficku mi treba i giga ddr-a tako da mi je sve neisplativo.
Cujem da rulja u zadnje vrijeme s obzirom na cijenu kupuje ddr i sprema ga pod madrac pa neka se nadje za bolje dane.