View Single Post
Staro 03.12.2007., 08:26   #30
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor veki19 Pregled postova
a ovo gejmerski,ja mislim da samo noobovi to uzimaju misleći da će biti bolji u igranju,ili nije tako?
Ne bih se slozio da samo noobovi kupuju skuplje miseve, kao ni da bolji mis znaci bolja igra. Imho postoje posve drugi razlozi za kupnju takvih miseva. Meni je uz dobar monitor najbitnija stvar dobra tipkovnica i posebno dobar mis. Ipak je to nesto sto koristis apsolutno cijelo vrijeme dok si ispred racunala. Takoder ti skuplji "gamerski" misevi kao npr. mx518 su tako napravljeni da ih mozes korisititi i 10h bez da osjecas nekakav zamor. Samo igranje je kudikamo ugodnije, a i opcenito rad u win okruzenju.
Nedvojbeno su bolji za gaming. Ne povecavaju tvoj skill ali ti npr. omogucuju da nades kombinaciju koja ce ti najbolje pasati. Npr. u nekom FPS-u za precizno ciljanje ide odlicno nizak sensitivity u igri a visok DPI na misu. Za gadanje na daljinu na ovaj nacin imas izuzetno precizno ciljanje. itd. Tu su zatim dodatne tipke, u igrama iskoristive, u online gamingu nezamjenjive...
Ne znam, nikad nisam cuo da se netko sa "gamerskog" misa vratio na neki od 40kn, zato jer je htio...

Sto se tice Logitech vs Razer? Kao sto je vec napisano postoje odlicni razer i odlicni logitech modeli i mislim da je jedina razlika kako ce kome "pasati" koji mis u ruci te stvar navike. Tesko ce koji dugogodisnji "Logitechas" prec na Razer i obrnuto, a i ako prede nek ima na umu dugo vrijeme prilagodbe i pljuvanje po razlikama prvih par dana.

Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 03.12.2007. u 08:40.
E.T. je offline   Reply With Quote