Posto mi je glupavo uletiti kao sto neki ulijecu dajte mi slozite konfu do tolko i tolko kuna, primio sam se istrazivanja i slozio neku konfiguraciju, pa bi samo molio review uvazenih clanova koji ipak vise prate novosti dali mozda od ovih komponenata koje sam stavio postoji nesto bolje/kompatibilnije ili novije, jer sam se vec stvarno pogubio u svemu

Komp bi sluzio za igranje shrinkanje dvd-a naravno nije top klasa ali da sluzi koju godinu, ionako se sve manje igram pa mi ni netreba nesto naj naj, a da je cijena 50% visa a performanse 5% bolje. Pokusao sam sloziti nesto optimalno za ulozeno/dobiveno. Kuciste stacker 831 i monitor ostaju isti zato ih nisam naveo u listi. Fala lijepo unaprijed!
Evo konfiguracije (slagano na nabava.net):
1. Procesor Intel Core 2 Duo E6750 -
1176 Kn Acquisitum magnum
2. MB ASUS S775 P5B-E PLUS, Intel P965 -
905 Kn Optimum racunala
3. XFX 8800GT GeForce 8800 GT, 512 MB -
2031 Kn Acquisitum magnum
4. RAM PC-8500, CRUCIAL Ballistix, DDR2 1066 MHz, 2x1 GB -
769 Kn Links
5. Napajanje CORSAIR 620W HX Series, Modular
- 1039 Kn MagazinRS
6. HDD 320.0 GB WD Caviar, SATA, 16MB c., 7200 okr/min -
564 Kn Links
UKUPNO: 6484 Kn
E sad mene zanima, dali sam ja to dobro slozio, dali da pricekam dok dodje 8800 GTS na g92 cipu, a posto su memorije relativno jeftine pametno bi bilo uzeti 4 GB jeli tako?
Evo hvala jos jednom svima koji odgovore
EDIT: Zaboravio sam napisati, za hladjenje se jos nisam odlucio dali bi slagao neko vodeno ili zracno pa ga zato nisam naveo, to cu sam lako ukomponirati kad se odlucim