View Single Post
Staro 03.12.2007., 04:53   #21
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Adisabeba Pregled postova
Ha ha ha ha najveca glupost koju sam ikad procitao. Pa dali su ti ljudi IKAD probali upaliti HD DVD ili BD na dual coru? Za h264 JEDINO sto trebas je MALO bolji dual core i to je to. Hvala bogu imam dovoljno Hd dvda doma tako da mogu reci iz ISKUSTVA. Kakva graficka za HD. Ako oces vidjeti kako ti grafa unisti HD upali samo akceleraciju hardwarea u opcijama i da vidis sliku. To je jedino dobro za ljude s slabim procom ili HTPC racunala. Nemoj vjerovati svemu sto procitas.

Ova grafa kao niti jedna druga nemoze vrtiti dx 10 normalno a kamoli dx 10.1. Jedan savjet ako si zainteresiran. Procesljaj net za igrama koje donose dx 10 podrsku. Mislim da ces se iznenaditi.

ako hoces vrtiti posteno 1080p moras imat malo vise konja ja npr sa 720p mogu vrtiti i na laptopu bez beda koji je star 3 godine istina bog neki put slika zasteka ali nikaj strasno.... ali za 1080p da ga pokrenes kako treba moras imat stvarno malo jaci dual core.... btw na x2 4600+ (939) mi je stekao 1080p u windowsima xp zato sam uzeo quad sad nemam nikakvih problema...btw sumnjam da kod filma graficka moze rijesiti probleme bar kod kodiranja istih ili dekodiranja u x264 iz TS file ili iz hd dvd.a u TS pa u x264 tu je bitna samo cista surova pocesorska snaga sa sto vise jezgri definicija je ostala jednaka sto vise mhz brze se kodira..... istina nisam probao ni jednu ati radeonku sa HD podrskom ali probat cu nabavit neku pa da istestiram.... mozda kod gledanja filma rastereti procesor ali kod dekodiranja i toga sumnjam da ona ista moze pomoc.... marketing i nikaj drugo mora imat ati nekaj sto nema nvidia da ju ljudi kupe
jurbAs je offline   Reply With Quote