Citiraj:
Autor MetallicA
e koliko treba konja da se dize na zadnji ? ja iam shelby gts 500 739 konja i niti ne planira se podic na zadnji
|
Prvo pozdrav svima.
Dakle ja sam uspio bez najmanje muke odfurati 409m sa bmw m3 E92 522ks na zadnjim kotacima. Sada je na 622ks ali ide jos posto sam nedavno otkrio da postoje stage 4 dijelovi za sve auto ali jako ih je tesko dobiti. otkljucavaju se pomocu markera kada se pobijedi ili dominira utrka.
za voznju na zadnjima kotacima bitno je na pocetku sto bolje zagrijati gume, odlicno je ak se dodje do max grip-a. u pravi tren ubaciti u brzinu i tocno mijenjati brzine pomaze odrzati auto na zadnjima kotacima i da se odfura do kraja negdje izmedju 3 i 4 brzine opaliti nitro i ide i 1500m ako treba na zadnjima.
Igra me prvo potpuno razocarala i pobrisao sam je sa kompa, no dan kasnije nisam imao sto raditi pa reko da probam opet i sad mi je igra super. ima dosta toga kaj su zeznuli i nedovrsili al to se i moglo ocekivati kada EA ima prste u tome. Drift mi je odlican, nisam jos igrao tako dobar u nfs.
malo se ja raspisao nadam se da ne zamjerate.