evo me dojahal sam u zagreb
zadnj put(nama prvi put) dok smo išli su bili neki očito neki ok carinici. i robu su nam stavili na dva obrasca i to je bilo 60kn. nikaj strašno. e ali ovi su pak na htjeli svaku stavku tj komad robe, na obrazac jer svaki je u nekom drugom tarifnom broju itd itd.... ili 10% carine.
išli smo izračunati kaj nas jeftinije dojde jer imali smo više stvari istih i one bi mogle na jedan obrazac, ali nažalost carina od 10% je opet jeftinija i za ovo bi trebali čekati da oni sve to popišu....
ventolatori. anidra veli da mu nije problem otići po njih. ovi ih budu dobili u cool-pc oko srijede. kad dođu u cool-pc drugi dan su u Ormožu kod Saše.
ako vam nije problem još malo čekati.
e sad uplatite mi još 10% na vašu cijenu. onaj ko trenutno nema novaca bude mi uplatil kad bude mogao.
lipi014 265kn
mis 131kn
gog 38,5kn
plastisha 43,7kn
rib@ 34,1kn
etnic 15,6kn
De5tr0yer 114kn
On1x 38,5kn
Vi koji ste iz Zg-a budete došli k meni po robu. Ostalima budem poslal poštom ili po prijateljima. Novce za carinu uplatite skupa sa poštarinom.
rib@ sorry ja sam u subotu zaboravil da si ti kod Varaždina i nisam tvoje dijelove ostavil kod anidre. budeš ih dobil drugi vikend dok dođem po ovih 6 ventilatora.
e sad malo slikica.
najbolja stvar od cijele narudžbe mi je od Destroyera 8800GT NICKLE plated blok.
baš izgleda mljac!!
tu su slikice.
u Internet exploreru i Firefoksu2 moguće je gledati ih u full scrinu. za operu se ne sjećam
http://picasaweb.google.com/njunjo.h...arudzbaSlikice
EDIT: e plastiha tebe sam zaribal. sad sam zkužil da sam naručil samo jedan paket vijaka. oprosti. oni budu došli sa ovih 6 ventilatora.